Bloggen

I vores blog finder du alt lige fra nyheder til de lidt mere nørdet indlæg om hvad der er nyt og hot.

0

CÉLINE + Dior event

Er du i tvivl om hvilken solbrille, du skal gå efter til vores CÉLINE og Dior event? Fortvivl ikke! Vi har nemlig allieret os med Bo Bramsen, som er repræsentant for CÉLINE og Dior i Danmark.
Han har givet nogle gode råd med på vejen om nyeste trends i solbrilleverdenen, når du skal finde den helt rigtige solbrille.

(mere…)

0

LINDBERG horn

LINDBERG er med sine minimalistiske og tidsløse brillestel indbegrebet af dansk design. LINDBERG har fokus på elegance og klassiske designs, hvor lethed og godt håndværk er af højeste prioritet. LINDBERG var verdens første brilleproducent til at fremstille brillestel af titanium, der er et holdbart og utrolig let metal. I dag anvender de fortsat titaniumstænger og de skrueløse hængsler. Senest har LINDBERG fremstillet eksklusive briller lavet af bøffelhorn. Horn er et naturmateriale, og derfor forekommer ikke to ens hornbriller. Mønstrer og farver vil være af unik karakter for hver enkelt brille. Fronten af brillen består af op til 7 lag horn, som er nøje udvalgt for at skabe ensartethed og styrke i stellet. Hver enkel bøffelart har forskellig kendetegn, og kombinationen af disse skaber det færdige design i forskellige nuancer. Bøffelracerne er fra Indien, Vietnam, Afrika og Syd- og Mellemamerika. Disse bøfler er ikke truede dyrearter men nyttedyr, hvor kødet og skindet benyttes til mad og lædervarer. Nogle bøffelhorn kan blive op til to meter lange, dog er det kun spidsen af hornet, som lever op til LINDBERGs kvalitetsstandard. LINDBERG har med sin hornbrille fastholdt et enkelt, klassisk og elegant design af eksklusiv karakter, som har vundet flere designpriser.

lindberg1827a_420x600lindberg-billedelindberg-hornlindbergrggr

0

Babyalarm

14937919_10154260608987730_1035165281_n
Vi var tidligt oppe i morges for at fejre Tamaras fødselsdag med flag, morgenmad og gave. Desværre skulle vi samtidig også sige på gensyn til Tamara , da hun skal på barsel og have endnu en lille pige  i starten af december. Vi ønsker alt held og lykke til Tamara, og så glæder vi os til at få besøg af hende og den lille nye. Vi kommer til at savne dig!

0

Tidslommen I Salling C Optik

img_0115

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du nogensinde hørt om Salling C Optiks tidslomme?

I Salling C Optik har vi måske Danmarks største udvalg af vintagebriller. Vintagebrillerne har vi gravet frem fra vores kælder, hvor der endnu er massere af vintage-skatte.
Vi har leveret brillestel til diverse ind- og udenlandske filmproduktioner, teatre, dokumentarprogrammer, musikvideoer og meget andet. Vintagebrillerne er unikke og helt specielle, og du finder sjældent to af samme slags. Derfor kan man med en vintagebrille skabe et udtryk og en stil, der er helt anderledes. Uanset form, farve, materiale eller tidsperiode, skal vi nok forsøge at efterleve dine ønsker. Så hvis du ønsker en brille med et særpræg og ekstra personlighed, er en vintagebrille et godt alternativ.

 

img_01011       img_0074

 

 

 

0

Lækre træbriller fra Morel

morel-lunettes-woody-modela-4
I mere end 130 år har det franske mærke Marius Morel specialiseret sig i at lave kvalitetsbriller. Manden bag værket, Jules Morel, startede i en alder af 25 med at lave briller på familiefarmen i Frankrig i vinterhalvåret, hvor landbrugsarbejdet var sat i bero. Morel har lagt vægt på et klassisk, enkelt og lækkert design, hvilket lever videre i nutidige designs. Morel har netop relanceret nye udgaver af deres klassiske og tidsløse modeller i forskellige materialer, og vi i Salling C Optik er så heldige at have fået fingrene i dem produceret af træ. Det er første gang Morel har brugt træ i deres designs, og vi er vilde med det!

0

Velkommen til Monica

img_0033

Monica er den 1. oktober 2016 blevet en del af Salling C Optik teamet. Vi byder hende hjerteligt velkommen!

“Mit navn er Monica, og jeg er 21 år gammel. Jeg er fra Randers, men er flyttet til København i September. Jeg starter på Danmarks medie og journalisthøjskole til februar, så indtil da glæder jeg mig til at lære en masse om briller. Håber, at vi ses :)”

0

Pudseråd

salling_juni2016_169_300ppi_farve

Noget de fleste kender til, er fedtede og/eller ridsede briller. Og hvordan undgår man lige det??

Det kække svar er, at det kan man ikke undgå! Jo, hvis du lægger dine briller ned i skuffen og aldrig går med dem, men så går meningen med galskaben også lidt fløjten..

Alle de firmaer der producerer brilleglas, forsøger hele tiden at lave bedre og bedre brilleglas – men brilleglas der ikke kan blive ridsede, er endnu ikke blevet opfundet – tiden må vise om det lykkes dem 🙂

Vi har lavet en lille liste med do´s and dont´s – hvis du følger disse er du godt på vej. Men en ting er sikkert! Ingen brilleglas holder for evigt, og alle glas bliver også ridsede på et eller andet tidspunkt..

Dont´s:

 • Brug ikke køkkenrulle til dine brilleglas
 • Brug ikke varmt vand fra vandhanen
 • Gå ikke i sauna, dampbad eller lignende med din brille
 • Læg ikke din brille i forruden af din bil, vindueskarm eller lignende
 • Læg ikke din brille på håndklædet i sommervarmen en hel dag
 • Put ikke opvaskemiddel direkte på brilleglassene
 • Hæld ikke kogende vand ud over dine briller
 • Brug ikke sprit, acetone, eddike eller andre kemikalier til din brille
 • Brug ikke våde papirpudseklude fra håndkøb til din brille
 • Puds ikke din brille i dit tøj
 • Brug ikke vinduesspray til din brille

Do´s:

 • Spray med brillerens på glassenes for- og bagside
 • Masser glassene med tommel- og pegefinger for at løsne fastgjort snavs
 • Tør efter med et gammelt bomuldsviskestykke
 • Efterpoler med en pudseklud
 • Det er ikke nødvendigt at bruge brillerens hver gang – et viskestykke eller pudseklud kan være rigelig fin.

Hvis dine brilleglas bliver ridsede, kan det ikke poleres væk eller lignende. Ligeledes er glassenes refleksbehandling mere tilbøjelige til at krakelere, hvis glassene bliver ridsede.

1

Nyt brillemærke på hylderne!

Vi har fået et helt nyt brillemærke, op at hænge på hylderne. Det er briller fra svenske Oscar Magnuson, vi har været så heldige at få fat i!

Alle brillerne har et klassisk skandinavisk udtryk – meget minimalistisk og klassisk. Der er ingen synlige nitter, eller andet der kan distrahere – udelukkende lækkert acetat, i mange forskellige modeller. Med hensyn til farver, er det ligeledes meget enkelt. 12 forskellige farver – fuldfarver uden noget farvespil. Til gengæld er kan du vælge mellem matte eller polerede farver.

Oscar Magnuson – netop ny kommet op på hylderne. Vi glæder os til at vise dem frem 🙂

COLE-crystal-brown-matte

0

Ny hjemmeside!

Kære kunde

Hjertlig velkommen til vores nye hjemmeside!

På hjemmesiden kan du finde meget mere information om hvem vi er og hvad vi kan tilbyde dig. Du kan desuden se en stor del af vores mærker og vil snart også kunne læse mere om disse. Derudover er der mulighed for at følge med på vores blog, som du allerede her har fundet, hvor vi løbende vil lave indlæg og hvad der er hot, både inde for det lidt mere tekniske, men også vedrørende brillestilen. På siden ‘kontakt’ kan du også kontakte og direkte, så vi ser frem til at høre fra dig!

Velkommen

Venlig hilsen

Alle os hos Salling C Optik