Kontaktlinser

Lige så meget som vi elsker briller, elsker vi også at kunne give vores kunder den fulde frihed, i et par kontaktlinser. Vi har i mange år brugt vores store viden og erfaring til at give vores kunder et perfekt syn uden briller. Der findes mange forskellige kontaktlinser på markedet, og vi kan helt sikkert også finde den helt rigtige løsning til dine synsproblemer.

Vi benytter os af de førende producenter på markedet, som alle forsker i, hele tiden at kunne tilbyde bedre og bedre produkter til kontaktlinsebrugerne. Der har været en kolossal udvikling fra dengang de første formfaste kontaktlinser blev introduceret på markedet.

I dag tilpasses der typisk endagslinser, til kontaktlinsebrugere. Det er noget som optikere i Danmark og Norden er særligt dygtige til. I resten af verden tilpasses der mere 14-dages- eller månedslinser. Forskningen peger entydigt på, at endagslinser er det mest sunde for dit øje.

For at opsummere kan vi tilpasse stort set enhver tænkelig kontaktlinse til dig. Om du er nærsynet, langsynet, har behov for bygningsfejlskorrektion, eller endda har brug for et læsetillæg – altså som du kender det fra progressive brilleglas, kan vi i dag også tilbyde progressive kontaktlinser.

Vi tilpasser ikke udelukkende endagslinser. 14-dageslinser, månedslinser eller 3-månederslinser kan vi sagtens benytte os af også. Hvis du ønsker farvede kontaktlinser – med eller uden styrke – er det også en mulighed.